Külvid, olenemata anumast, tuleks niiskuse hoidmiseks ja edukaks idanemiseks katta kile või klaasiga.

Kuna osad neist pakenditest on paraja suurusega plasttopsid, millel on ka läbipaistev kaas, siis saab sellest komplektist üsnagi praktilise, niiskust hoidva anuma seemnete külvamiseks.

Iga sort saab omale eraldi "mikrokasvuhoone", mille tõttu ei ole karta ka sortide segunemist, mis võib ette tulla eri sorti seemnete kastidesse külvamisel.

Plasttopsile tehakse kääridega avaus liigse vee äravalgumiseks. Tops täidetakse sobiva mullaga ja veepihustit kasutades kastetakse mullapind kergelt märjaks. Külvatakse seeme ja kaetakse see õhukese kihi sõelutud liiva või mullaga või jäetakse hoopis katmata näiteks valgusidanevatel taimedel.

Seejärel võib topsi sulgeda plastist kaanega ning asetada sobiva temperatuuriga kohta idanema, valgus seejuures ei ole oluline (va valgusidanevad taimed). Loomulikult tuleks sellist "kasvuhoonet" kord päevas õhustamiseks avada või torgata kaane sisse väikesed augud liigse niiskuse väljapääsemiseks.

Kaas eemaldatakse jäädavalt kohe, kui nähtavale ilmuvad esimesed tõusmed. Seejärel asetada topsik tõusmete väljavenimise vältimiseks valgesse ja jahedamasse kohta.
Prügi sorteerimine