Terves koeras elavad head ja halvad bakterid koos ning tasakaalustavad üksteist. Kui see tasakaal rikutakse, võivad halvad bakterid levida seedesüsteemi. See võib aga põhjustada koerale terviseprobleeme, nagu infektsioonid, kõhulahtisus või -kinnisus, halb hingeõhk või isegi nahaprobleemid.

Tasakaalustatud mikrobioom toetab loomulikku kaitsevõimet

Soolestiku mikrobioomi tasakaal mõjutab oluliselt koera üldist tervist. Peale selle võib tasakaalustatud mikrobioom tõsta serotoniini taset, mis parandab sinu lemmiku tuju ja enesetunnet. Tugeva immuunsüsteemi ja loomuliku kaitsevõime aitab tagada toit, mis sisaldab tasakaalustatud koguses toitaineid ning antioksüdante. Selleks on Purina veterinaarid ja toitumisteadlased loonud Purina ONE® väikest tõugu koertele mõeldud toidud, mille spetsiaalselt kohandatud suur valgu- ning rasvasisaldus toetab väikese koera kiiremat ainevahetust.

Loomne valk sisaldab organismi jaoks asendamatuid aminohappeid, mis on vajalikud loomuliku kaitsevõime toetamiseks, et sinu lemmik tunneks end hästi ja energiliselt, tema karvkate püsiks ilus ning nahk terve. Just seepärast moodustab Purina ONE® väikekoeratoidus 70% kogu valgusisaldusest loomne valk.

Hea suuhügieen on terve immuunsüsteemi jaoks samuti äärmiselt oluline. Kui sellele tähelepanu ei pöörata, võivad kahjulikud bakterid koera suus paljuneda, sealt edasi soolestikku kanduda ja põhjustada sooleprobleeme. Seepärast on väga tähtis hoida hambad ja igemed terved. Selleks sobib hästi kuivtoit, mis aitab koeral vähendada hambakatu kogunemist ja täidab tema närimisisu. Kuna väikesel koeral on ka väike suu, siis on Purina toitumisspetsialistid loonud just sellistele tõugudele mõeldes väikesed krõbedad tükid ja pehmemad palad, et sinu väikesel lemmikul oleks neid hea närida.

3 nädala katse

Meile kõigile on oluline, et meie lemmikul oleks hea ja tugev tervis ning tema toidulaud oleks kaetud maitsva ja tervislikuga. Purina veterinaaride ja toitumisspetsialistide välja töötatud Purina ONE® väikekoerakuivtoidud on valmistatud kvaliteetsetest koostisainetest. Need tasakaalustavad looma soolestiku mikrobioomi ning toetavad tema seedimist ja immuunsüsteemi. Võta ette 3 nädala katse, mille käigus pakud oma lemmikule maitsvat, mitmekülgset ja tasakaalustatud Purina ONE® väikekoeratoitu.

Üsna peagi märkad, et sinu koer sööb isukamalt ja tal on oluliselt rohkem energiat. Purina ONE® väikekoerakuivtoit on täisväärtuslik, tasakaalustatud ja väga hästi seeditav, mistõttu toitained on paremini omastatavad. Paari nädala möödudes võid märgata koera läikivamat karvkatet, tervemat nahka ja säravaid silmi tänu kvaliteetsetele oomega-3- ja oomega-6-rasvhapetele ning vajalikele vitamiinidele ja mineraalidele.

Alusta katset juba täna – sa üllatud, kui näed erinevust oma koera tervises vaid 3 nädalaga!

 

Jaga
Kommentaarid