Väikesesse majja mahub eluks kõik vajalik: pesuruum, WC, pesumasin, köök. Teisel korrusel on kogu hoone ulatuses magamislavats. Otse loomulikult on minimajal on turvaliselt lukustatav uks, pakettaknad ning tehtud ka vajalikud elektri- ja torutööd. Akende lahendust ja ruumijaotust saab vastavalt tellija soovile muuta.

Maja ehitatakse tootmishoones ning paigaldatakse kliendi juures tervikuks loetud tundidega. Nii tagatakse mõistlik ehituskiirus ja kvaliteet. Hoone hindki on mõistlik, alates 17 200 eurost.

Kes sellist hoonet vajavad ja ostavad? Mõistlik ruutmeetrite arv annab võimaluse soetada endale uus maja mõistliku hinnaga ka neile, kes seni seda lubada pole saanud.

Kahtlemata on oluline, et elamist saab kasutada ka aastaringselt - hoone on soojustatud ja ehitatud ehitusnorme järgides.

Tihti keeruline ehituslubade saamine on selle maja puhul lihtsustatud, sest (väikeste eranditega) ei vaja hoone ei teatise esitamist ega ehitusluba.

Hooneid soetatakse nii saunadeks kui kodudeks, peamiselt siiski suvilateks, teatab Greencube.

Vähem kui 10ruutmeetrise põrandapinnaga hooneid toodetakse ka Hiiumaal. Kuubikmajade kohta, mis pürgivad Põhjamaade turule, saad lugeda SIIT.