"Väga hästi on läinud tippsibulal, mis hakkab turult juba otsa saama, kuna Hollandis jäi saak napiks," ütles Taliaru.

Garden.ee üks uuemaid tooteid oli aiamatt. "Selle peale on väga mugav toetuda ning põlv ei lähe sellest läbi," sõnas müüja Katrin Ruitlane-Rütli. Mati hind on 17 eurot.

Teine huvitav toode on taimetasku, mida saab panna nii tuppa, rõdule kui õue. Kasvatada saab seal nii ürte kui lilli kuues taskus. Ühes pakis on kaks taskut hinnaga 13 eurot.

Ruitlane-Rütli toob esile veel kollase roosi Sunny Sky, mis on üsna tugev haiguste suhtes. "Tegemist on väga elegantse, mahedalõhnalise lillega, mis püsib hästi ka vaasis." Roosi hind on 12 eurot.

Kõige enam torkab silma Click and Grow potid, milles kasvavad basiilikud ja virkliisud. Tegemist on Eestis arendatud tootega, mis suuresti ka kohapeal valmistatud. Aednik Priit Pedastsaar ütles, et kolme nädalaga on taimed juba päris suured.

Valmis paketis on muld, väetis ja seemned. Ise tuleb vaid vesi potti kallata ja patareid sisse panna ning seejärel oodata vaid taimede kasvamist.

Praegu saab tootega tutvuda messil ning teha ettetellimusi. Tavahind on 59 eurot, kuid messil saab neid 39 euroga. Taimekasseti hind on praegu 8-10 eurot sõltuvalt sisust.