Põnevana tundub ka rikkalike väikeste valgete õitega elulõng 'Tai Tang'. Jalakas soovitas antud taime ööseks veel mitte õue jätta, vaid oodata öökülmaohu möödumist. "Terrassile või rõdule võib päevaseks ajaks ta aga julgelt tõsta."

Kõige suuremat tähelepanu pälvis kindlasti oma värvi tõttu roosa bugenvillea. Samuti suured ja uhked vandad, kellest suuremad maksavad 75 eurot.

Garden.ee OÜ oli traditsiooniliselt väljas põnevate roosisortidega. Katrin Ruitlane-Rütli ütles, et inglise David Austin Roses taimedest tõstaks esile valgeid roose. Need roosid maksavad 13 eurot.

Lisaks sai ettevõte hiljuti W.Kordes Söhne rooside esindusõiguse ning siingi on põnevaid värve ja sorte. Ruitlane-Rütli tõi välja uue põlvkonna kollaseid roose, mis on hästi terved. Kordes Söhne roosid maksavad 11 eurot.

Põneva tootena jääb silma veel GreenOK poolt pakutav kiire toimega vedelväetis, mis on toodetud Lätis. GreenOK juhataja Aare Tomson rääkis, et tegu on täiesti kemikaalivaba väetisega, mis sisaldab humiini ja mineraalaineid. Taimi pritsitakse selle lahusega ning lehekaudse väetamisega jõuab rohkem kasulikke aineid taimesse. Tomson lisas, et tegemist on loodusliku taimekasvu aktivaatoriga.

Lisaks neile saab soovija osta endale viljapuid Arli Puukoolist, vaarikaid, Valgeanso talust õuetaimi, Roosoja talu roose ning Roogoja talu elulõngasid.

Aiandusmess kestab tänasest pühapäevani ehk 29. aprillini Tallinna Näituste messikeskuses. Lisainfot leiab www.aiandusmess.ee/avaleht