Istepink värava lähedal on üsna praktiline - koju tulles saab sinna asetada koti seniks, kuni väravat suletakse ja posti võetakse. Nii nagu istepink on praktiline värava juures, on ta samal põhjusel praktiline ka ukse kõrval. Maja juures oleval pingil on suvisel ajal mõnus kohvigi rüübata, eriti, kui täienduseks on leitud sobiv lauake.

Puude-põõsaste varjus olev istepink pakub kuuma ilmaga tööde ja tegemiste vahepeal mõnusat lõõgastumise võimalust. Miks mitte võtta klaasike jahedat jooki ja lugeda ajalehti. Päikeselembesed leiavad kindlasti, et parim oleks asetada istepink aia kõige päikselisemale kohale – saab ju sedasi jalgu puhates ka päikest võtta. Päikselisel kohal oleva pingi võib ju kombineerida päevavarjuga.

Lastega peredes on istepingile hea koht liivakasti ja turnimispuu vahetus läheduses. Nii on pere pisematel hea silma peal hoida. Kindlasti leiab pikem ja lastepäraselt (nt mõnda looma, lohet või laeva meenutav) istepink rakendust ka laste fantaasiaküllastes mängudes.

Kui oskused ja käepärased materjalid lubavad, võib istepingi ise meisterdada, aga ka kaubandusest leiab kindlasti midagi sobivat. Romantilise meelelaadiga inimesed võivad istepingi kaunistada erinevate joonistuste ja detailidega. Kui on teada istepingi mõõtmed, jõuab talvel neile pehmenduseks õmmelda ka sobivast materjalist ja meelepäraste toonidega katted ning padjad.