Õpetusi nõustus jagama Taisja Dubinina, kes punus oma kodu väravas üha uusi priskeid sibulapalmikuid.

Taisja rõõmustas väga, et keegi sellise õpetuse vastu huvi tunneb. Ta nimelt plaanis puhkusele saabunud tütrele sibulapatsi tegemist õpetada. Ema kurvastuseks ei olnud aga võsuke sellest sugugi huvitatud.

Alustuseks teatab Taisja, et vaniku punumise eelduseks on õigel ajal koristatud saak ja kenasti kuivanud sibulapealsed.

“Ilusama patsi saate siis, kui sibulad on enam-vähem ühtlase suurusega,” õpetab naine.

Veel peab ta oluliseks, et pärast punumist hoitaks vanikuid kuiva ja sooja õhu käes. Sibul kuivab patsis hästi, kui ruumi temperatuur on
+26 või 30° ringis.

Kui palmikuid saab nii palju, et need kööki enam ära ei mahu, võite neid hoida pimedas ja jahedas ruumis. Sibulate hoiuruumis olgu hea ventilatsioon, selle suhteline õhuniiskus võiks olla 75–80%.