• Taimede juurde võib paigutada spetsiaalse õhuniisutaja, mida saab soetada elektroonikapoest. Sellisel juhul tuleb olla ettevaatlik kaktuste ja muude taimedega, mille loomulik kasvukeskkond on looduses väga kuiv. Uuri enne tegutsemist hoolikalt oma kodus kasvavate hoolealuste kasvutingimusi!
  • Lillede gruppi, taimede vahele võib asetada madalaid ja laia läbimõõduga anumaid veega - näiteks supitaldrik või potialus. Kui lihtsalt veekauss tundub imelik, võib selle enne täita kergkruusaga ja siis valada sinna vett. Sellistest alustest aurab just taimede ümber õhku vett, mis aitab neil end paremini tunda. Võid taimed ka tõsta suurele vee ja kergkruusaga täidetud kandikule, kuid siis tuleb hoolega jälgida, et vesi ei ulatuks taimede juurteni - ükski lill peale veetaimede ei taha kasvada jalad vees!
  • Piserdamine annab vaid lühiajalise, paar tundi kestva tulemuse ning ei pruugi kõigile taimedele üldse meeltmööda olla. Kui seda siiski teha, tuleb kasutada toasooja vett, mis võimaluse korral ei tule kraanist, vaid on hoopiski sulatatud lumest või kogutud vihmavesi. (Kraanivesi jätab lehtedele koledad plekid). Hoolega tuleb jälgida, et prits teeks oma tööd korralikult, ning taimelehtedele jõuaks õhkõrn udu, mitte suuremad veetilgad. Kontrolli alati, et lehekaenaldesse ei koguneks vett - see loob soodsa pinnase hallituse ja mädaniku tekkeks.