Sügavama huviga aiapidajatele on müügil ka alumiiniumraamiga klaasist kasvuhooned, mis on mõeldud suurema pinna puhul pikaajaliseks kasutuseks. Standardsuurusteks on 9,9 ja 11,5 ruutmeetrit. Inglise päritolu kasvuhooned kestavad vähemalt 10-15 aastat. Nende hind, ostes vaid raami, algab 620€ ning komplektina 859€.

Ajutise lahendusena või lühemaks perioodiks on saadaval ka tugevdatud kilest värvitud ja terastorudega 6 ruutmeetrine kasvuhoone. Õige hooldamisel on tema eluiga 2-3 aastat. Sellise kasvuhoone hind algab 89€.

Kasvulava.
Üha rohkem populaarsust on viimastel aastatel võitnud alumiiniumist kasvatuskastid, mille mõõtmed ulatuvad kuni 1,2 ruutmeetrini. Kasvatuslava nime all tuntud pisikasvuhoone võtab vähe ruumi ja on kergesti ümbertõstetav, mistõttu kasutatakse neid väga sageli kevadeti potipõllumajanduses nii aias kui kortermaja rõdul. Kasvatuskastide erinevate mudelite hinnad algavad 31€.

Harrastusaiapidajatele on müügil ka täiesti eraldi toode, mis sobib rõdule. Kilega kaetud terasraamiga minikasvuhoonel on 3-4 riiulit ning see sobib potitaimede või näiteks maitseainete kasvatamiseks varakevadel kodustest tingimustes, kus on karta öökülma. Minikasvuhoone hind jääb vahemikku 30-36€.