Kõik sibullilled tahavad kasvamiseks ja külluslikusks õitsemiseks hea drenaažiga mulda ja palju päikest. Istutussügavuse ja taime kõrguse kohta saab infot pakendilt, kuid kuldreegel on, et sibulad pannakse mulda kolm korda nii sügavale, kui on nende suurus.

Kevadistest sibulilledest saab teha istutusaladele kõikvõimalikke mustreid - kas või rahvuslikke koekirju!

Selleks tuleb eelnevalt koostada värviline joonis või kasutada pilti, mille järgi muster peenrale maha märkida. Seda on mugav teha peeneteralise liivaga, mis näiteks äralõigatud kotinurgast peenikeste triipudena maha raputada. Järgmisena tuleks lillesibulad vastavalt mustrile, kõrgustele (madalamad ette, kõrgemad nende taha) ja värvidele laiali jaotada, pannes nad täpselt sinna, kus nende koht hakkab olema. Kui muster on keerukam ja värve palju, on soovitav sektorid märgistada, et vältida segadust - enamik sibulaid näevad sarnased välja. Kui need tegevused valmis, saab hakata sibulaid sektorite kaupa istutama. Kui on kuiv, ei tohi unustada kasta!

Hea oleks istutusaugu põhja segada ka veidi lillesibulatele mõeldud väetist – tulemus on kevadel kohe näha rammusamate ja värvilt tugevamate õite näol. Kasuks tuleb ka varakevadine väetamine mõne üldväetise või roosiväetisega, siis kui lehed pole veel ilmunud.

Kõike eelnevat saab teha ka niiöelda murukamara alla – selleks tuleb murukamar võimalikult suurte ja korrektsete tükkidena eemaldada ja pärast lihtsalt tagasi panna, lilled kasvavad sellest kevadel kenasti läbi.