Maaleht maksab igal kuul ühele tellijale Eesti keskmist palka. Telli nüüd Maaleht ja osale tellijapalga loosimises! Vaata lähemalt >

Kuidas süüa kartulikoori, lillkapsa lehti ja kõrvitsa sisu

 (3)
Kõrvitsasisust saab maitsva soola teha.
Kõrvitsasisust saab maitsva soola teha.Foto: Shutterstock

Asjatu toiduraiskamine hakkab tänapäeva maailmas muutuma järjest tõsisemaks probleemiks. Olukord pole ehk veel nii hull, kui jäätmetest saab väärtuslik kompost. Siiski on meediale toetudes näha, et inimeste teadlikkus selles vallas võiks olla märksa suurem.

Tellijana saad lugeda ka neid artikleid:
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare