Loengusarja „METS kui Tervendav aed“ raames tulevad külla loodusemehed-naised, inimesed, kes on Metsaga „sina“ peal. Neil kõigil on oma suhe Metsaga ja nad igaüks avavad seda meile just oma isiklikest kogemustest, nägemustest lähtuvalt. Tutvustatakse ka sellist uut nähtust meie aiakultuuri ruumis nagu Toidumetsad. Õpetatakse, kuidas rajada oma vabale maatükile mitte harjumuspärast iluaeda või metsa, vaid just Toidumetsa.
Õhtute toimumiskohaks on Tabasalu mahekohvik „Rohujuur“ oma õdusa miljöö ja vastutuleliku pererahvaga.

Loengusarja avaõhtule 6.dets. k.a. on andnud lubaduse külla tulla elav looduse legend – Fred Jüssi. Loodusemees, kelle ideaaliks on viljakas mittemidagitegemine. Tema filosoofiline lähenemisviis võib olla üllatusi pakkuv, aga kindlasti on see väga õpetlik, äratav ja meeldejääv.
Üks jõulueelse pühapäeva hommikupoolik veedetakse Tabasalu Looduspargis koos Murastest pärit loodusemehe, loodusfotograafi Val Rajasaarega. Sündmuse korraldamiseks ulatas abikäe MTÜ Tabasalu Looduspark.

Kui tunned, et hing ihkab Metsa, kuid üksi ei tihka minna, siis nüüd on võimalus! Leiad kindlasti mõttekaaslasi ja seltsilsi, kellega koos avastada Metsa kui suure Tervendava Aia saladusi!

Info ja eelregistreerumine tervaiad@gmail.com
Tel: 50 37 504

MTÜ Tervendavad Aiad
atesteeritud maastikuehitaja
Õnne Einer