Küülikuid on näha samuti üle kümne erineva tõu. Kodulindude ekspositsioon on sellel aastal eriti värvikirev. Näha saab jaanalinde, paabulinde, kalkuneid, hanesid, parte, faasaneid, kanu, vutte, mesilinde.

Luigele on ka tee leidnud erinevatest liikidest eksootilised karusloomad, kängurud, alpakad, erinevad miniloomad jne. Külastajatel võimalus näha lehmalüpsmist, lamba pügamist, mee vurritamist ja hea õnne korral ka lindude munemist. Lastel võimalus maitsta värsket piima, vasikaid lutipudeliga joota ja sõita ponidega. Näitusel on eraldi basseinid mere- ja tiigikaladele. Paljudele pakub kindlasti huvi roomajate väljapanek. Huvitav on lisada, et kõiki loomi ja linde on võimalik omanikelt osta.

Sedavõrd rikkalikku kodumaist seemne-, taime-, lille- ja istikuvalikut sel ajal mujalt Eestist ei leia. Oleme laadal suurendanud õue- ning kodukujunduskaupade, aiatehnika ja käsitöö osa. Luigele tuleb tänavu kõigi aegade suurim toiduallee, kus on rohkelt tervislikku kodumaist kaupa, mida poest ei leia.

Luige maaelu näituslaat kestab 6.-8. maini. Maaelu suursündmus on reedel avatud kell 12-19, laupäeval kell 9-17 ning pühapäeval kell 9-16. Lisainfot Luige maaelu näituslaada kohta saab veebilehelt.