Korraliku, jahedas läbitud puhkeperioodita õitseb inglitrompet tuleval aastal kasinalt või üldse mitte.

Kasvuperioodi lõpus, enne talveks hoiulepanekut võib inglitrompetid tagasi lõigata poole kuni kolmandiku võrra. Kui on soov kevadel võtta paljundamiseks pistikuid tuleks tagasi lõigata vaid rohtne osa ning tagasilõikus koos juurdumiseks sobivate pistikute võtmisega teha kevadel märtsis-aprillis. 

Inglitrompeti talvitamiseks sobib jahe, ent külmavaba kasvuhoone, talveaed, veranda või valge esik kus temperatuur püsib vahemikus +5º...+10º C. Jälgida et hoiuruum poleks liigniiske, vältida tuuletõmmet ja temperatuuri kõikumisi. Kasta minimaalselt, vaid niipalju, et mullapall läbi ei kuivaks. 

Kui valget ruumi pole, võib inglitrompetit hoida ka pimedas, külmavabas kuid jahedas (+5º...+6º C) ruumis, olgu selleks siis kelder, pime garaaž või esik. Kuna pimedas ja jahedas on veevajadus minimaalne, siis hoitakse inglitrompetit peaaegu kuivana, kastetakse äärmisel vajadusel, et taim päris läbi ei kuivaks. Samas jälgida, et taim enneaegselt kasvama ei hakkaks ega liigniiskuse all ei kannataks, viimane põhjustab mädanikke ja võib taime hukutada.