* Redise kasvatamiseks sobivad kerged, vett hästi läbilaskvad huumus- ja toitaineterikkad mullad. Mulla parandamiseks võib anda sõelutud kõdusõnnikut või kompostimulda. Vältida värske sõnnikuga väetamist, sest värske sõnnik soodustab kahjurite kahjustusi ja halvendab juurviljade kvaliteeti.

* Rediseseeme külvatakse hõredalt (1-2cm vahedega) ridadesse, mille vahekaugus on 12-15cm. Külvisügavuseks mitte üle 1,5cm. Kui tingimused on soodsad (t +10...+15ºC), tärkab redis 4-5 päevaga.

* Kui rediseseemned saidki liiga tihedalt külvatud, tuleb rediseid kindlasti õigeaegselt harvendada. Vastasel korral saadakse väljaveninud taimed, mis ei moodusta korralikku juurvilja. Harvendada võib juba idulehefaasis nii, et taimede vahele jääb 2-3cm.

* Redisepeenar tuleb hoida umbrohust puhas, sest viimased soodustavad kahjurite levikut ja taimede väljavenimist.

* Rohimise käigus tuleks redisepeenral ettevaatlikult ka mulda kobestada, eriti raskematel muldadel. Kobestama peaks mulda ka pärast kastmist ja suuremaid vihmasadusid.

* Redised vajavad pidevalt niisket mulda, vajadusel tuleb neid regulaarselt kasta. Kuivas mullas kasvanud redised on väikesed, puised ja väga terav-kibeda maitsega. Ka kipuvad kuivas kasvanud redised moodustama õisikuvart.

* Kui kastmine on ebaregulaarne, kipuvad juurviljad lõhki kasvama.

* Kuna redis on väga lühikese kasvuajaga, saadakse saaki umbes 45 päeva pärast külvi.

* Viimane redise külv tehakse mai lõpus. Hilisematest külvidest ei saa enam maitsvaid ja mahlaseid juurvilju, vaid pigem väikeseid, puiseid, mis rohkelt õisikuvarsi moodustavad ja õitsevad.

* Kui soovi on, võib redist taas külvata augusti lõpus-septembri alguses, mil päevad on taas lühikesed ja temperatuurid madalamad.

* Kuna optimaalne temperatuur juurvilja moodustamiseks on vahemikus +15..+18ºC, võib jahedamate ilmade korral redisepeenra katta kile või kattelooriga, et saada kiiremini saaki.

* Kuna kõik redised ei saa üheaegselt koristusküpseks, koristatakse neid valikuliselt.