Lilli tuleb tuppa valida teadlikult, lähtudes sellest millist puhastavat ja kaitsvat mõju vajatakse antud hetkel, ei tohi neid valida igaks elujuhtumiks. Liiati on toalilled oma omadustelt küllalt sarnased ja universaalsed, kuid igal neist on olemas mingi nüanss.

Asalea hoiab majas reipust, aitab pühenduda põhilisele ja ei lase tähelepanul minna pisiasjadele. Asalea kaitseb tagarääkimise, vale ja sebimise, närvilisuse ja ebakindluse eest.

Aaloe on hea seal, kus on palju haiguseid, mis näitab, et majas on nõrk bioväli. Aaloe kaitseb elamist haigusttekitavate energiate ja vibratsioonide eest, puhastab ja tugevdab ruumi energeetikat.

Sulgaspar puhastab õhku negatiivsest energiast, mis toob endaga kaasa palju tüli, liigset kiirustamist ja jooksmist ning ei lase süveneda põhilisesse.

Asparaagus, luuderohi aitavad ära hoida liigset energia raiskamist. Need taimed nagu ka alpikann, kaitsevad pettumuste eest, tõstavad tuju ja suurendavad eneseusku.

Kuningbegoonia sobib suhtlejatele ja külalislahketele inimestele ja on üks tugevamaid kaitsjaid. Kuningbegoonia mitte ainult ei muunda negatiivseid võnkeid positiivseteks, vaid ka korrastab neid, tuues koju harmooniat ja tasakaalu.

Mugulbegoonia neutraliseerib negatiivset energiat, mis tekib tülidest lähedaste inimeste vahel, tasandab konflikte ja vasturääkivusi, vähendab närvilisust ja pingeid (mis ei tulene vaid sõnadest, vaid on ka alateadlikult olemas).

Pelargoon on kui "tulekustuti" negatiivsetele energiatele, agressiivsetele rünnakutele, vihapursetele ja vastikustundele. Pelargoon pehmendab viha energiat, enamasti mõjub see just majaelanikele.

Kalla kaitseb maja õnne, kus puudub üksmeel, kus abikaasad ei leia ühist keelt. Kalla mitte ainult ei vii vastandenergiaid kuldse kesktee poole, vaid muudab neid rõõmuallikateks. Kalla energia seisab laiskuse, pessimismi, kurbuse, rõhutuse ja depressiooni vastu. Kalla tõstab immuunsust emotsionaalse väsimuse ja stressi vastu, täites õhku rõõmu ja reipusega.

Kaktused on erinevad, kuid mõjuvad enam vähem ühte moodi: tõmbavad endasse inimese negatiivsed energiad, muudab vihkamise, kurjuse ja vastikustunde, toimib justkui piksevardana. Kaktused ei lase elamisse negatiivset energiat, sellepärast on soovitatav panna nad aknalauale ja välisukse vastu.

Blossfeldi kalanhoe kaitseb elamist agressiivsuse eest, seisab vastu vastikute inimeste energiale (näiteks skandaalsed naabrid, kes pole pidevalt millegagi rahul ja ähvardavad ning neavad). Blossfeldi kalanhoe ei lase majja negatiivset energiat, mis võiks esile kutsuda kroonilisi haigusi ja puhastab maja pahandustest.

Kameelia puhastab igasugustest negatiivsetest energiatest, tuues kaasa rahu ja tasakaalu ja viib kõik harmooniasse. Kameelia on heaks kaitsekilbiks rahurikkumise eest neile, kes ei talu kisa, kära ja tahavad elada rahulikku, tasakaalukat ja vaikset elu.

Monstera on vajalik seal, kus kõik on väga kaootiline, kus olude sunnil on kõik pea peale pööratud. Monstera imeb endasse korratuse energia, kontsentreerib kogu energia rahuks ja tasakaaluks.

Sõnajalg - "kuldse kesktee" taim, on ideaalne väliste energivoogude harmoniseerija. Samuti soodustab paranormaalsete võimete ilmsikstulekul ja äratab üles inimese varjatud võimed. Sõnajalg viib inimese kompromissini ja annab ruumis vaoshoituse tunde.

Juudihabe neutraliseerib neutraliseerib kadedust neil, kes elavad kõrvuti kadedatega.

Varjukannike (säntpoolia) on rahustava toimega, loob mugavustunde ja rahu. Toob rahu unetule. Valge kannikesed puhastavad ruumi rasketest mõtetest ja ebameeldivatest tunnetest; nad on head seal, kus elevad väikesed lapsed, kaitsevad neid negatiivsuse eest. Roosad ja punased kannikesed puhastavad ruumi pingest ja suletud energiatest, kus inimesed võivad kergelt haigestuda; nad kergendavad ruumi energeetikat.

Ficus toimib "tolmuimejana", puhastades ruumi rahutuse, ebakindluse ja üleelamiste tolmust. Kurbus ja mure lõhuvad kodu energeetikat ja selle tasakaalu. Ficus ainult puhastab ruumi, imedes endasse halba energiat ja muundades seda positiivseks, samas ei lase ka negatiivsel energial sisse tulla, mida on eriti palju suurtes linnades.

Fuksia puhastab elamist "soostunud" energiat, hoiab ruumi energeetikat pidevas loomulikus liikumises, lastes nii pidevalt juurde voolata uutel loomingulistel energiatel, aitab sellega väljuda ebameeldivuste kinnisest ringist.

Alpikann on hea sellises elamises, kus tihti viibivad emotsionaalsed inimesed, kellel on pehme, muutlik iseloom ja sõltuvad palju oma tujust ja neile on oluline ümbritsevate inimeste arvamus. Elamises on selle tõttu negatiivne hirmu energia, sest nad on ebakindlad endas, aga see tekitab ebamugavustunde ja teiste lähedaste haigestumist. Alpikann võtab ära mitteliikuva energia, toob kaasa hingestatuse ja loomingulisuse tõusu, mida on pehmeloomulistel inimestel väga vähe. Tänu alpikannile tõuseb tuju, tegib tahe midagi teha, ta kaitseb pettumuste eest.

Allikas: Seemnemaailm