* Blossfeldi kalanhoe (Kalanchoe blossfeldiana) on võrdlemisi lihtsasti kasvatatav värvikirevate, liht- kui täidisõitega taimeke, kelle kasvukõrgus küündib kuni 30cm-ni. Kui kastmisega ekstreemsusi suudetakse vältida, rõõmustab ta valges kasvukohas meid oma armsate õitega üsna pikka aega.

* Harilik korallmari (Nertera granadensis) võlub oma algul valgete, hiljem oranžide viljadega, mis vaibana katavad lillepoti. Kasvukõrguseks on vaid kuni 10 cm. Eelistab valget kuni poolvarjulist kasvukohta ja happelist mulda.

* Pitslehik (Fittonia) püüab pilku oma värvikirevate lehtedega. Kuni 10cm kõrguseks kasvavat taimekest on võrdlemisi lihtne kasvatada. Hoida kõrvetava lõunapäikese eest, pritsida sageli pehme toasooja veega. Vältida mullapalli läbivettimist ja ärakuivamist.

* Helksiine e majaõnn (Soleirolia soleirolii) võlub oma õrna olemusega. Ta talub nii varju kui korralikku valgust, samuti saab see habras taim hakkama jahedas ja lõõskavas kuumuses. Vajab regulaarset kastmist ning naudib pehme veega piserdamist.

* Selaginell (Selaginella) on armas, kuni 20 cm kõrguseks kasvav sammalt või rohelist pitsivahtu meenutav taimeke. Eelistatum põhjapoolne ja kõrge õhuniiskusega kuid mitte liiga soe aknalaud. Vältida nii liigset kastmist kui taime kuivalejätmist.

* Soomuslehik (Echeveria) on lõunapoolsele aknalauale ja hajameelsele lillesõbrale sobiv taimeke, kel kasvukõrgust vaid kuni 20cm. Kastmiskorrad võivad suvel olla harvad, talvel veelgi harvemad. Lisaks oma justkui vahatunud olemisele ajavad taimekesed soodsail tingimustel lehekaenaldest välja õievarred, kuhu mitmevärvilised õied on koondunud.

* Kivilehik (Lithops) sarnaneb tõepoolest kivikestega ja on vaatamata oma väiksusele (kuni 10cm) taimekasvatajale paras väljakutse. Tegemist on üsnagi kapriissete taimedega, kes vaid õige hoolitsuse korral näitavad oma kauneid õisi, mis avanevad keskpäeval mõneks tunniks. Ülekastmine viib taime hukule.

* Kääbuskaktus (Rebutia) on väheldase kasvuga (kuni10cm) ja lihtsasti kasvatatav usin õitseja. Liigist olenevalt on nii kollase-, oranži- kui punaseõielisi. Kasvukoht olgu valge ja päikseline, hästi sobib lõunapoolne aknalaud. Talvel tahavad kääbuskaktused jahedas puhata. Suvel kasta mõõdukalt, talvel hoida kuivas.

* Säntpoolia (Saintpaulia) kuulub armastatuimate toataimede hulka, kel kasvukõrgust kuni 20 cm. Rohkete sortide seast leiab igaüks omale kasvatamiseks sobiva. Paljudes värvitoonides õied on nii liht- kui täidisõielised, lehed on suuremad või väiksemad. Kasvukoht võiks olla valge kuni poolvarjuline, sobib kasvatamiseks ka taimelambi all, kastmiskorrad olgu regulaarsed, vältida äärmusi.