Piknik peetakse Raja tn 15 krundil kell 18:00-20:00. Külla on oodatud kõik, kes soovivad aia liikmeks hakata, ideele oma toetust avaldada või lihtsalt uudistama tulla, millega on tegemist.

Tipi kogukonnaaia rajajad soovivad eelkõige õhutada inimesi linnas toitu kasvatama, kuid kasvama võib panna ka lilli või muid ilutaimi. Kogukonnaaeda on plaanis rajada ka lastepeenrad, kus aia liikmete lapsed saavad vastavalt oma soovile endale meelepäraseid taimi kasvatada ning nende kasvuprotsessi jälgida.

Piknikule tulles võiks kaasa võtta väikese panuse ühisele piknikulauale. Kaasa võib tuua ka mõne taime või seemneid aia ühispeenrale kingituseks või oma platsile istutamiseks.

SAKi liikmed soovivad propageerida kogukonnaaeda kui suurepärast võimalust nii linnas toidu kasvatamiseks kui ka kogukonna liikmete vahelise läbikäimise parandamiseks. "Usume, et linnas toidu kasvatamisel on positiivne mõju nii keskkonnale kui ühiskonnale tervikuna. Samuti ei saa alahinnata sellise aia haridusfunktsiooni täiskasvanutele ja lastele," ütles Kogukonnaaia koordinaator Edith Soosaar.

SAK koosneb TTÜga seotud isikutest ning uurib ja propageerib säästva arengu ideed. Säästev on selline areng, mis võimaldab tulevastele põlvkondadele vähemalt samaväärset elukvaliteeti kui see, mida saame lubada endale praegu. SAKi põhimõtteks on tegeleda põhjustega, mitte tagajärgedega.

Aia rajamist on toetanud TTÜ, TTÜ üliõpilasesindus ja Tallinna Loomaaed.