Lauk ‘Silver Spring’
Kuni tennisepalli suurused õiekerad on kaetud sadade valgete õiekestega, mille keskel on mustikasinine südamik. Vähe levinud värvikombinatsioon annab õisikule hõbedase jume. Magus lõhn meelitab ligi mesilasi ja liblikaid. Kõrgus 80 cm.
Idahüatsint ‘Skyline’

Uudissordi värv on eriline – helesinine nagu taevas. Õisik on tihe ja vars tugev. Suurepäraste omaduste tõttu pälvis sort Hollandis Keukenhofi sibullillenäitusel kõrgeima autasu. Kõrgus 30 cm.
Lõhestunud lisa-krooniga nartsiss ‘Trepolo’
Südamikku kaunistab põnevalt lõhestunud erksavärviline lisakroon. Õitsedes hiljem kui enamik nartsisse, pikendab värvikas uudissort nartsisside kevadist etendust. Kõrgus 30 cm.
Täidisõieline nartsiss ‘Acropolis’

Lopsakad mitmekihilised täidis-õied meenutavad gardeeniaõisi. Helevalge õie südamikus annavad särtsu madalamad erkoranži servaga õielehed. Hea peenra- ja lõikelill. Kõrgus 40 cm. Keskvarane.
Suure lisakrooniga nartsiss ‘Avalon’
Ilusa vormiga õis. Silinderjas kroogitud lisakroon on avanedes briljantkollane, muutudes tasapisi piimvalgeks. Tugevad õied peavad vastu kevadistele ilmaüllatustele. Kõrgus 35 cm. Keskvarane.
Aasia liilia ‘Fata Morgana’
Pooltäidisõieline hübriidsort, mille erekollaste õielehtede keskele on puistatud kastanpruune täpikesi. Õietolmuvaba. Efektne ka vaasis, kus isegi üks vars näeb oma rohkete täidisõitega välja nagu bukett. Kõrgus 95 cm.

Tulp ‘Asahi’
Varajane lihtõieline sort, mis on aretatud lõikelilleks. Oranžikaspunastel õitel on õrnalt kuldsed servad. Lehed on hallikasrohelised. Kõrgus 40 cm.

Aasia liilia ‘Landini’
Üks tumedaimaid liiliasorte, millest onsaanud tõeline müügihitt. Tumepunased õielehed on õie avanedes peaaegumustad. Ühest sibulast kasvab kuni 12 kuninglikku ja hästi lõhnavatõit. Kõrgus 90 cm.

Aasia liilia ‘Spring Pink’
Pooltäidisõielinesort. Õrnroosadel õielehtedel on kohati nagu pliiatsiga tõmmatudpurpurne serv, siin-seal on lõbusaid täpikesi. Ühest sibulast kasvabkuni 12 kuninglikku õit. Kõrgus 60 cm

Maaletooja Akone. Sordid on müügil Tallinnas aianduskeskuses Hortes jm.