Ahtalehine peiulill (Tagetes tenuifolia) ‘Lemon Gem’. Massiliselt pisikesi sidrunkollaseid õisi ja pitsiline sidrunilõhnaline lehestik, lisaks sellele ka mõnusalt madal (vaid 25 cm) – toredamat suvelille ääriseks, pinnakatjaks ja anumasse on raske tahta! Ettekasvatamiseks külvake aprillis.

Madal ruse (Bidens humilis) ‘Golden Eye’. Tore taim rõdukasti ja amplisse, samuti peenraääriseks ja tühimike täitjaks. Õitseb rikkalikult suurte (läbimõõt 2–4 cm) kollaste õitega, tumeroheline lehestik on samuti kena. Moodustab laia puhmiku (kõrgus 30 cm). Külvake veebruaris-märtsis.

Lõhnav lillhernes (Lathyrus odoratus) ‘Beaujolais’. Suured kergelt lõhnavad õied on põnevat veinpunast värvi. Soodsates oludes võib taim kasvada paari meetri kõrguseks. Külvake juba märtsis-aprillis, et ilusaid õisi saaks varem nautima hakata.

Vereva sõrmkübara (Digitalis purpurea) sordisegu. Sõrmkübarad on küll kaheaastased taimed, kuid varakult, veebruaris-märtsis külvates ja taimi ette kasvatades õitsevad juba samal suvel. Kõrgus 80–150 cm.