Põnev värvikombinatsioon, kus kollased täidisõied on servast ääristatud peenikese punase triibuga. Mitmeõieline sort, millel on ühel varrel peale ühe suure õie ka 2–3 väiksemat. Piisab paarist varrest ja vaasis ongi nagu suur lillekimp. Kõrgus 50 cm.
2. Tulp ‘Cartouche’
Täidisõieline tulp, mille vaarikaroosa ja lumivalgega maalitud õielehed hakkavad kevadpäikese käes eriliselt särama. Hiline. Kõrgus 45 cm.

3. Tulp ‘Hatsuzakura’
Uus Darwin-hübriidi tulp. Erinevalt teistest munaja kujuga tulpidest on selle sordi õied tipust veidi avatud. Tugeva varrega ja suure õiega ilmastikukindel sort. Sobib hästi ka lõikeõieks. Kõrgus 50 cm.

4. Tulp ‘Yuri Dolgorukiy’
Liiliaõieline tulp, mille punaskasroosasid õielehti kaunistab keskel tumepunane maaling, servadel muutub õieroosa järkjärgult heledamaks kuni valgeni välja. Heledad servad joonistavad õie ilusa kuju kaunilt välja. Hiline. Kõrgus 70 cm.

5. Erivärviline krookus (Crocus versicolor) ‘Picturatus’
Säravvalgeid õisi kaunistavad õrnad lillad triibud. Sobib eriti hästi kasvatamiseks rõdukastis, aga tippige sibulaid ka kiviktaimlasse või muru sisse. Kõrgus 10 cm.

6. Aasia liilia ‘Landini’
Üks kõige tumedamaid liiliasorte, millest on saanud tõeline müügihitt. Tumepunased õielehed on õie avanedes peaaegu mustad. Ühest sibulast kasvab kuni 12 kuninglikku ja hästi lõhnavat õit. Kõrgus 90 cm.

7. Aasia liilia ‘Spring Pink’
Pooltäidisõieline sort. Õrnroosadel õielehtedel on kohati nagu pliiatsiga tõmmatud purpurne serv, siin-seal on lõbusaid täpikesi. Ühest sibulast kasvab kuni 12 kuninglikku õit. Kõrgus 60 cm

Maaletooja Akone. Sordid on müügil Tallinnas aianduskeskuses Hortes jm.