Toas kasvatamiseks valida valge kuni poolvarjuline kasvukoht. Kuigi begoonia talub võrdlemisi hästi ka poolvarju, ei tohiks kasvukoht olla siiski liiga pime, taim õitseb vähe, venib välja ja muutub heledaks. Päikselisel kasvukohal on oht saada varakevadel ja keskpäeval päikesepõletusi, mis lehed näotuks muudab. Ka ei armasta taim jahedat tõmbetuult ja liigset jahedust, temperatuur peaks olema üle +15º C. 

Vaatamata lille mahlakatele lehtedele, tuleb kastmisega olla ettevaatlik. Üksikud vahelejäänud kastmiskorrad ei tee taimele halba, küll aga on taim tundlik ülekastmise suhtes. Samas ei tasu mullapallil lasta läbi kuivada, see hukutab taime. 

Mulla suhtes võrdlemisi leplik alatiõitsev begoonia eelistab siiski toitaineterikast ja vett hästiläbilaskvat lillemulda. Väetada tagasihoidlikult õitsvatele taimedele mõeldud väetiselahusega. 

Taime on lihtne uuendada või paljunada ladvapistikutega. Viimased juurutatakse kas klaasis vees või poorses, toitainetevaeses ja kergelt niiskes mullas. Paljundamiseks on parim aeg varakevad.