2. Melon ’Outdoor Wonder’. Ideaalne sort ka meie tingimustes avamaal kasvatamiseks. Viljad on väikesed, ent mahlased, roheka viljalihaga. Avamaale võib istutada pärast öökülmade möödumist. Pakis viis seemet.

3. Harilik kurk ’Baby H’. Väga varajane, viljakas, väikeseviljaline salatikurgi tüüpi isetolmlev hübriid. Kasvatatakse potis – avatud rõdul või kilekasvuhoones. Viljad on mõruaineta ning hea maitsega. Hübriid on resistentne viirus- ja seenhaigustele, mis võimaldab mitte kasutada kemikaale ja siiski saada head saaki. Pakis 10 seemet.

4. Kurk ’Lemon’. Ümmargune kurk, mis annab ka avamaal rikkaliku saagi. Tegu on tõeliselt ajaloolise sordiga, mille aretusajaks pakutakse koguni aastat 1894. Küpsed kurgid on kollased ja meenutavad pisut sidrunit. Sobib nii söömiseks värskena kui ka hoidistamiseks. Kasvukohale istutada pärast öökülmade möödumist.

5. Suhkruhernes ’Golden Sweet’. Lillakaspunaste õite ja kuldkollaste kauntega hernesort sobib ka dekoratiivtaimeks. Pilkupüüdvate punakate sõlmekohtadega varred võivad kasvada kuni 1,8 meetrit kõrgeks. Herned süüakse koos kaunadega enne täisküpsuse saavutamist. Pakis 100 seemet.

6. Arbuus ’Sugar Baby’. Varajane, kiirekasvuline, meie tingimustesse sobiv sort. Tõusmetest valmimiseni kulub keskmiselt 75 päeva. Viljaliha on väga magus ja mahlane. Sort on vastupidav taimehaigustele. Soovitatav kasvatada arbuusi katteloori all. Pakis umbes
10 seemet.

7. Porgand ’Deep Purple H’. Külvatakse varakevadest kuni kesk­suveni iga paari nädala tagant. On magus ja mahlane, säilitab oma eriskummalise lilla värvi ka pärast termilist töötlemist. Sort sobib pikaajaliseks säilitamiseks.

8. Kõrvits ’Uchiki Kuri’. Mahlase, sügavalt värvunud ja magusa viljalihaga kõrvitsasort. Keskmine kõrvitsa kaal on 1–2 kg. Taimed kasvatada ette ja istutada avamaale rammusasse mulda, soovitatavalt kõrgpeenrasse pärast öökülmade möödumist. Pakis viis seemet.