Kui tundub, et valgust jääb siiski väheks, on just nüüd õige aeg mõelda taimelambi soetamise peale - see on suureks abiks ka kevadisel kasvuhooneistikute ettekasvatamisel. Kui tomatitaimed kipuvad välja venima, on just taimelamp tihti see, mis hädast päästab.

Aknalaual saab edukalt seemnest kasvatada tilli, basiilikut, rukkolat, põldkännakut. Ajatussibulast rohelise sibula kasvatamisega saavad isegi lapsed edukalt hakkama ja kuna ta on väga kiire kasvuga, võiks sellisest projektist pere väiksematele ja kannatamatutele liikmetele palju rõõmu sündida. Vähemtähtsad ei ole ka vitamiinid, mis oma aknalaual kasvatatud supirohelisest toidulauale lisanduvad.

Varsti tasub kindlasti heita pilk aianduskeskustesse, kus hakkab kätte jõudma beebitaimede aeg. Pisikesest pistikust saab omale vähese vaevaga ja kiiresti kenad maitsetaimepuhmad kasvatada. Mõni taim on oma loomult nõnda aeglase kasvuga, et seemnest kasvatamine paneb ka kõige pikema meelega aedniku kannatuse proovile.

Aknalauale mulla sisse võib proovida istutada ka poest ostetud maitsetaimi - tihti saavad nad sellest olulist jõudu juurde ja peale kärpimist kasvavad veel pikalt edasi.