Imeilusate lõhnavate õitega ämblikliiliad (Hymenocallis). Käituge nendega nagu gladioolide ja daaliatega.
Naapoli alpikanni suured lapikud mugulad

Naapoli alpikanni (Cyclamen hederifolium) suured lapikud mugulad tekitasid ostjate seas parajat uudishimu. See alpikanniliik võib ka meie talve aias üle elada. Õitseb ta augustis-septembris, alles siis hakkavad kasvama lehed, mis püsivad järgmise kevadeni. Siis on ta ka ilma õiteta kaunis.
Hollandist oli messile toodud kuhjade viisi lillesibulaid- ja mugulaid, mida sai osta vägagi soodsate hindadega. Rikkalik valik oli daaliaid ja gladioole, eksootilisematest liikidest jäid silma ämblikliiliad, purpur-käppingver, hedühhiumid.
Kartuli kasvatamise pott

Uus pott-potis süsteem võimaldab kartulit kasvatada ka rõdul ja terrassil või siis, kui teil aeda polegi. Pange potti 2-3 seemnekartuli mugulat, hoidke muld niiskena. Umbes kaheksa nädala pärast saate maitsta juba värsket kartulit. Tõstke sisepott välja, valige kopsakamad mugulad välja ja pange pott tagasi, et taim saaks mugulaid edasi kasvatada. Suve jooksul võib nutikast potist saada 5–6 kilo mugulaid.
Nelson Gardeni uus Paper Pot

Nelson Gardeni uus Paper Pot sari rõõmustab samuti kartuligurmaane. Varakevadel papptopsides ettekasvatatud taimedelt saab saaki 2-3 nädalat varem kui toomingate õitsemise ajal mulda pandud mugulatelt. 

Topsidesse pandud mugulaid hoidke jahedas (15°) ja valges kohas (pildil on nad taimelambi all), et areneksid tugevad kasvud. Välja istutades rebige poti põhi vastava riba abil alt ära ja pange taim koos potiga läbikastetud mulda. Topsiku pappseinad lagunevad niiskes mullas ruttu.

Siberi küüslauk ‘Aili’

Kui taliküüslauk jäi sügisel istutamata, siis messilt ostetud küüslauguga sai seda viga parandada. Küüslaugukasti juures olev silt teatab, et siberi küüslauk ‘Aili’ on saanud vajaliku külmaperioodi kätte. Seega võib küüned ka kevadel maha panna ning neist kasvab ikkagi korralik liitsibul.
Roheline tomat ‘Green Envy’.

Selgub, et on olemas ka küpselt rohelisi kirsstomateid. Selline on uus sort ‘Green Envy’. Pakendil olev kiri teatab, et “…selle sordi maitset kirjeldades lihtsalt ei jätku kiidusõnu…”. Veidi pikliku kujuga viinamarja suurused (30 g) tomatid on hõrgult magusad, küps vili kumab kergelt läbi. Taim kasvab paari meetri kõrguseks ja kasvatab suuri kobaraid.
Kott taimede kasvatamiseks

Globe Hope on Soome firma, mis taaskasutab vanu materjale ja asju. See kogukas kott on mõeldud taimede kasvatamiseks. Uue elu on saanud vanad kohvioakotid, vettpidav vooder on tehtud plastikust reklaampalakast, sangad vanadest nahktagidest.