Paljudel on nurgas mõni vana värvipotsik, kuid värvi koht ei ole kindlasti mitte garaažis. Suur temeperatuurikõikumine - suvel kuum, talvel külm, muudab värvi kiiresti kasutuskõlbmatuks. Värvi tuleb hoiustada jahedas ja kuivas keskkonnas.

2. Puidust mööbel

Mööbel kaotab kiiresti oma hea väljanägemise, kui seda hoiustada külmas ja niiskes garaažis. Puit kipub niiskuses pragunema ning pinnale võivad tekkida inetud plekid. Kõige sobivam koht vana mööbli hoiustamiseks on pööning.

3. Igasugune toit

Se epeaks olema ütlematagi selge, et toitu ei tohiks garaažis hoiustada, kui sa just ei taha kodustada närilisi ja mitmesuguseid putukaid. Sama käib ka konservide kohta, sets temperatuurikõikumised ei sobi ka neile.

4. Raamatud

Raamatud reageerivad niiskusele veelgi halvemini kui puit. Sama kehtib ka fotoalbumite ja ajakirjade kohta.

5. Elektroonika

Kui sa hoiad garaažis vanu DVD-mängijaid, mängukonsoole, telekai dvõi vanu arvuteid, sisi pead arvestama, et ka nemad võivad kahjustada saada just nendesamade temperatuurikõikumiste pärast.

6. Külmutuskapp

Külmik võtab kõikuva temperatuuriga ruumis rohkem voolu kui tavatingimustes.

7. Propaangaas grillpidude jaoks

Gaasikanistreid tuleks hoida kohas, kus on pidev ventilatsioon. Hoida neid garaažis ei ole ohutu, sest gaasiaurud võivad plahvatada autot käivitades.

8. Pesukuivatid

Ka pesukuivatid võivad lõpetada töötamise, kui neid hoida külmas temperatuuris.

Allikas: goodhousekeeping.co.uk