Ka kõige lihtsamal tööl on oma nõksud, et see paremini edeneks ja keha liialt ei koormaks. Alljärgnevalt näpunäiteid puulõhkumiseks.

Kui teil on säilinud vanaaegseid malmist või paksust terasest praepanne, ärge kiirustage neid ära viskama. Juhul kui vanu panne on heaperemehelikult kasutatud, kestavad nende head praadimisomadused aastakümneid.

Kala- ja lihasuitsutamisel on pikk ajalugu, kuid mõned asjad kipuvad grillimisajastul meelest minema.
Loe edasi ...
Puutuhk on väga hea kaaliväetis, mis sisaldab ka fosforhapendit ja lupja. Fosforhapend on aga raskesti lahustuvas olekus, mis kompostis muutub taimedele paremini kättesaadavaks.
Loe edasi ...

Briti kahjuritõrjespetsialistid hoiatavad, et eelolev talv võib tulla üks külmemaid viimase poole sajandi jooksul ning rotid on varmad karmi ilma eest inimeste elamistesse varjule pugema.

Kala fileerimine pole üle jõu käiv, kui on terav nuga ja mõned kasulikud nõksud, mida saab järgnevat videot vaadates.
Loe edasi ...
Paljusid aiasõpru teeb kadedaks siin-seal nähtud vöödiline
. Tegelikult pole selle saavutamine sugugi ilmvõimatu.

Nii nagu aiatööriistu jagub igale tööle, on ka kirvevalik kirju. Valisime välja viis lõhkumiskirvest. Kirveid testis OÜ Aiabutiik T.T. juhataja Toomas Türk, kes lõhkus hea hulga värskelt saetud jalakapakke ning jagas tööriista kohta kommentaare. Tulemused on üllatavad.

Neil, kes oma kodu väljanägemise pärast tõsiselt mures on, peaksid looma võtmisel hoolega kaaluma. Alati võib midagi juhtuda – ei looma ega lapse puhul saa kindel olla, et ta kunagi midagi ära ei lõhu või ei määri.
Loe edasi ...