Koeravillades kasutatakse samu tehnoloogilisi lahendusi nagu kaasaegsetes eramajades ning nende sisutus ja detailid on niisama läbimõeldud nagu luksusmööbel. Majade hinnad algavad 3000 eurost ning mida rohkem tehnikalisasid, seda kallim ka hind.

Nutikaid koeravillasid tootva ettevõtte DM Assembly Line juhi Hegert Lepiku sõnul on eesmärgiks seatud 100 000 euro suurune investeeringu kogumine tänaseks juba peaaegu saavutatud.

“Kuigi toode ise on suunatud pigem suurtele ja jõukatele välisturgudele, on tegemist siiski Eesti asjaga ja seetõttu tahtsimegi pakkuda ka siinsetele inimestele võimalust hakata globaalse ettevõtte osanikuks ning saada osa selle käekäigust,” selgitas Lepik, miks pandi 12,47 protsenti ettevõttest pakkumisele läbi osaluspõhise ühisrahastusplatvormi Fundwise.

Kohalike investorite abiga kaasatud kapitali kasutatakse Lepiku sõnul aktiivseks laienemiseks ning investoritele plaanitakse seejuures jaotada 50 protsenti eelmise kalendriaasta kasumist. Oma osaluse soetamiseks on Lepiku sõnul kõigil soovijatel aega veel reede, 17. veebruari südaööni.

Fundwise ühe asutaja Henri Laupmaa sõnul on tegemist ainulaadse disainiprojektiga, millel on selge visioon ja võimekus selle teostamiseks. “Meil on hea meel sellele ka omalt poolt hoogu anda,” kinnitas Laupmaa.