Kinnistul asub kahekordne maja, mis projekti järgi on 93 m², aga tegelik üldpind koos teise korrusega on suurem. Maja ehitusel ning siseviimistlusel on kasutatud rohkelt puitu, mis sobib hoone ning ümbruskonnaga suurepäraselt.

Maja kõrval asuvad korralik kuur ja suur järv, milles leidub rohkelt erinevat vääriskala. Hinna sees on ka järvel asuvad paadid, mida on soovi korral hea kasutada kalastamiseks. Lõbusalt saab aega veeta veel tünnisaunas ning rahvakiigel, mis mõlemad järve kaldal paiknevad.

Hoone esimesel korrusel on suur elutuba vene-ahjuga, mis hoiab sooja väga kaua, avar köök, vannituba, eraldi WC ruum, puuküttega saun, tuulekoda ning ca 35 m² terrass millele paistab kogupäeva päike ning järvekaldal asuv tünnisaun.

Teisel korrusel paiknevad kaks magamistuba kahe väikse rõduga, millelt avaneb maaliline vaade kinnistule.

Soovi korral kuulub ostjale ka kogu fotodel olev mööbel.

Kinnistu asub Tallinnast 40 km kaugusel ja autoga kulub vahemaa läbimiseks ca 37 minutit. 300 m kaugusel asub Aida bussipeatus (ühendus Keila ja Balti Jaamaga), 3,3 km kaugusel Kloogaranna raudteejaam, millest on ühendus Paldiski ja Tallinnaga.

Ning veel: meri on kõigest 400 meetri ja Treppoja kauplus 4 km kaugusel. Ümbruskonnas veel mõned kauplused. 9 km kaugusel Laulasmaal on poed ja apteek ning kaunid supelrannnad. Lähiümbruses palju metsa, rohelust ja merd, samuti järvekesi. 10 km kaugusel Paldiski, kus asuvad suuremad kauplused, apteek ning söögikohad.

Vaata lisa SIIT.