Kui kuusk on pandud liivaga täidetud ämbrisse, tuleb teda üle päeva kasta nagu potilille. Kuuseoksi on soovitav piserdada pulverisaatorist. Niiviisi hoolitsetud kuusk peab toas kauem vastu.

Teatud kohtadesse asetatud kuusk aga mõjutab ka kodust mikrokliimat. Kui soovite, et kuusk peresuhteid tugevdaks, asetage ta toa sissepääsust vasakule seina äärde. Kui aga kuuse peamine ülesanne on lastele rõõmu tuua, siis sissepääsust paremale.

Kui teile on kõige tähtsamad armusuhted, siis seisku kuusk kõige kaugemas paremas toanurgas.

Kuusk, mis on pandud toas kõige kaugemale vasakusse nurka, võib tugevdada pere materiaalset olukorda. Eriti siis, kui tema kaunistuste seas on kuldsed (ka kuldsesse fooliumisse keeratud) mündid ja okste küljes punased lindid, mis on edukuse sümbol.

Kui kuusk on pandud liivaämbrisse, võiks liiva sisse peita ka mõned punasesse paberisse keeratud mündid.

Kui kuusk seisab toaukse kõrval, aitab see pere liikmetel tunda end tugeva ja huvitavana. Kui ta seejuures veel asub vasakus toanurgas, aitab see laiendada kontakte maailmaga ja arendada loomingulisi ning intellektuaalseid võimeid.

Töökohas peaks kuusk seisma sissepääsu vastas, seal mõjub ta kõigi karjäärile soodsalt. Samas asukohas on kuusel ka kodus samasugune mõju.

Kui te vana kombe kohaselt panete kuuse keset tuba, aitab ta kaasa kõikide soovide täitumisele.