Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel või alguses Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.
Evelin Liiva.

Väikese Ingli sõnum maikuuks:

Mais lähebki enamus auru armastusele ja sellega seonduvale. Kuna Marss käib tagurpidi, siis peab kannatlik olema, oi, kui kannatlik, aga muud ka üle ei jää, sest armastus on see, millest algab kõik ja milleta lõppeb kõik.

Olge mõistvad nende suhtes, kellest lahku mindud ja kes teid veel igatsevad, mõistke nende valu, kes maha jäänud.

Olge kaastundlikud ja pange end teiste rolli, ükskõik, kui keerulises olukorras. Kõik tülid saavad kohe lahenduse, kui sellesse kasvõi korraks mõistvalt ja kaasatundvalt suhtuda. See on nagu kiirravi lahtisele haavale.

Kui aga kõike ainult enda mätta otsast vaadata, oma õigust taga ajades, siis ei lahene midagi. Kohe mitte midagi ja olgu teil nii õigus kui tahes, lahendust te ei saa.

Isegi kohtud teevad sel kuul teistmoodi otsuseid, üllatusi peaks jaguma igasse maailma nurka.
Maikuu õpetab meid väärtustama mõistmist, kaasa tundmist, andestamist.

Kõige suuremaid nähtamatuid jalajälgi jätavad tunded ja emotsioonid. Välja paisatud viha on nagu tugev maavärin, mis tee hetkega lõhub. Andestamatus on nagu jäine külm tuul, mis näkku peksab ja hetkega keha jäätumise tundega üle valab. Kadedus on nagu enesele mürgi serveerimine koos küpsete maasikatega.

Meie koduloomad näitavad meile sel kuul väga palju ette, kuidas see kõik käib. Kassid, kes on eriti tundlikud kõige suhtes, võivad väga eriskummaliselt haigestuda ja käituda ja koerad võivad pageda eri suundades, kui nad ei tule toime meist paiskuva negatiivsega.

Aga muidugi hakkab toimuma ka kõik vastupidine. Loomad ja ilm näitavad meile väga selgelt ja üheselt, kui suur jõud on positiivsel. Ka kõige hullem ilm võib hetkega imeilusaks muutuda, kui me andestame. Loomad tõusevad haigevoodist nii, nagu poleks iial midagi olnudki, kohe, kui me näitame välja armastust ja mõistmist. See, kes headus südames looduses jalutab, võib ühel hetkel avastada, et teda saadavad linnud ja loomad justkui eskortides ja andes märku, kui väga nad tahavad soojuse ligidal olla.

Paljud tahaks teada, kuidas on sel kuul rahaga. Sellega on sama jutt: andesta, mõista ja ole hooliv enda ja teiste suhtes ja kõik uksed on avatud. Kõik, mida ja keda ootad, saavad headusega avatud ustest sisse.

Ahjaa, sel kuul on veel üks väga omapärane seik. Number 16 annab endast märku igal võimalikul moel. Peamiselt kolmekaupa. Jäägugi igaühe enda avastada, miks just teie seda numbrit näete ja mida ta teile öelda tahab.