Ootasime väga lugejate mõtteid ja soove, kuid nii suur hulk toredaid kirju oli toimetusele üllatus.

Täname südamest kõiki, kes meile oma head soovid saatsid. Need soojendavad südant ja annavad jõudu edaspidiseks.

Allpool toome ära vaid mõned meile saabunud kirjad:

Maakodu  toimetusse saabunud postkaardid

Lp. Maakodu toimetajad
Palju, palju õnne! Olen Maakodu tellija 1989. aastast peale. 20 aastat oleme abikaasaga korrastanud ja taastanud oma maakodu ikka teie nõuannete ja nippide järgi.
Marje Endla

Maakodul on OMA nägu, ta ei kopeeri teisi ilmuvaid. Ka kööginurk on tuntavalt oma. Naudin iga numbrit! Aiasõbrana on mulle huvitav kõik taimede ja aedadega seonduv. Maakodu aiareiside muljed on eriliselt põnev ja hariv lugemine. Õnnitlen ajakirja tegijaid 25. sünnipäeva puhul ja soovin jätkuvat edu ja leidmisrõõmu!
Ira Noormets

Maakodu on kõige kauem ajakirjadest meie kodu külastanud. Väga meeldivad huvitavate ja originaalsete ideede kasutamine oma kodus ja maal.
Anne Sinijärv

Õnnesoovid!
Aitäh, et olete olemas! Jätkake samas vaimus!
Tänulik lugeja: Maire Nurk

Terve ajakiri meeldib väga, ainult ristsõna tähed võiksid tsipake suuremad olla! Aitäh!
Anne

Õnnitlen Eesti kauneima ajakirja tegijaid!
Olen tellija esimesest eksemplarist! Imetlen inimeste andekust oma kodude ehitamisel, kaunistamisel. Laske kõik oma fantaasial lennata! Austusega
Eili Lehes

Maakodu on üks õnnestunud ajakiri! Siin on kõik loetav ja uusi nippe leiab endalegi.
Maia Loit

Aitäh Maakodu ja edu Teie toimetusele!
Täiuslik ajakiri, mille loen algusest lõpuni läbi. Nii meeldiv on tõdeda, kui palju on meil asiseid ja tublisid inimesi maal, oma huvitavate ettevõtmistega. Kuna mul on endal suvekodu, siis meeldivad artiklid aiandusest. Kuulsuste roosisordid – super!
Maire

Mulle meeldib väga Teie ajakirja lugeda. Viimastel kuudel on see eriti huvitavaks muutunud. Sooviksin lugeda palju aiandusteemalisi artikleid lillede kasvatamisest toas kui aias, nippidest, milleks oleks kasu koduses aianduses ja majapidamises. Jätkugu Teil ikka jõudu ja häid mõtteid samas vaimus!
Milvi

Tere!
Väga meeldiv, kasulik ja praktiline ajakiri. Teemad on nii head, olgu see aed, köök, teeme ise või kodu lugu. Teretulnud on lihtsad retseptid, odavad ja praktilised nipid. Edu ja jõudu soovides
Ülle Aas

Olete super!
Tänan Teid ja soovin palju, palju õnne! Minu meelest on teie ajakiri täiuslik, võite jätkata sama moodi edasi.
Lugupidamisega
Sirje Vets

Palju õnne, kallis Maakodu!
Sa oled kaanest kaaneni huvitav, üllatav, inspireeriv ja õpetav. Meie maakodu jaoks on siit mitmeid asju kõrva taha pandud. Sa oled hea innustaja! Aitäh Sulle selle eest! Pikka iga!
Urve Koger