Värve leidsime teile ka Riho Raudi ja Mare Talviste aiast Kloogarannas. Nad on oskusliku taimevaliku ja kujundusega suutnud luua igal aastaajal kaunina särava maastiku. Kõige erilisem pilgupüüdja on paari tuhande ruutmeetri suurune tiik ja selle keskele rajatud maaliline saar.
Veel käis Maakodu külas kirjanik August Mälgu sünnikodus Saaremaal Lümanda vallas, mis nüüd on meediaprofessor Kaja Tampere ja tema pere maakodu. Ajaloo keerdkäikudest räsitud koht on saanud saare ja setu omamoodi kultuurisulamiks.

Maitsva loo leidsime sel korral armsast Rõõmuallika kohvikust, mis avas uksed aasta tagasi. Saarde vallas asuv Rõõmuallika kohvik kannab oma armsat nime õigustatult. Lisaks isuäratavale menüüle, liitis söögikoha loomise idee üheks pereks kaks loomingulist hinge.

Ajakirja viimastelt lehekülgedelt kostab valju nurrumist. Sinna paigutasime kodu, kus elavad 52 kassi. Malve ja Olavi Tooming ei suutnud pealt vaadata, kuidas hüljatud karvakerad nälja ja külmaga hukkuvad ning tegid kodutalust kodutute kasside varjupaiga.