Äraproovitud ja teada-tuntud sinist kasutades lood õhkkonna, mis ütleb, et kõik on võimalik ning kui minitesse asjadesse piisavalt tugevasti uskuda, siis saab sellest nende edu võti.

Heleroheline

See värv näitab, et sa oled hea kuulaaja, tõeliselt kaastundlik, lubades teistel vabalt oma lootusi ja hirme väljendada.

Erkroosa

Roosa kasutamine elutoas näitab, et sinus on varjul pisut marulisust. Oled inimene, kes otsib uusi kogemusi ja keskkondi. Tavapärased asjad tunduvad sinu jaoks sageli igavad, soovid end pigem proovile panna.

Must

Julged kasutada dramaatilist musta? Oled elegantne, formaalsuste suhtes tunned end mugavalt, kuid keerulise ja pisut müstilise loomusega. Haarad kiiresti erinevaid kontseptsioone, ühendad mõtteid ja omad võimet asjade kulgu ette näha.

Ereroheline

Helerohelist armastavad need, kellest kiirgab positiivset energiat ning kelle jaoks pole miski võimatu. Läbinägeliku tundlikkuse ja sünnipärase oskusega panevad nad inimesi ennast hästi tundma. Kõik nende sotsiaalsed püüdlused on väga loomulikud.

Elekterisinine

Selle sinise tooni kasutamine viitab dünaamilisele isiksusele.

Kollane

Päikesekollase värvi valik osutab kõrgele energiatasemele. Unikaalne julgete värvide segamine näitab, et sead endale elus ise reegleid ning oled elu nautimise ja kogemise osas teistele eeskujuks.

Pruun

Kui sa armastad sisekujunduses rohkesti pruuni kasutada, siis võtad sa kohustusi tõsiselt, oled usin ja pead lugu sulle lähedalseisvate inimeste arvamusest.

Allikad: Housebeautiful.com, Countryliving.com