Jäär

Sa teed palju tööd, et tagada finantskindlustatus, aga sa kipud raha kulutama sama kiiresti kui teenid. Seetõttu peaksid koostama endale kindla eelarve ja vältima implussoste.

Sõnn

Sõnn on alati raha pärast mures. Isegi siis, kui tal on seda piisavalt, on ta mures, kuidas seda säilitada. Sa plaanid teenida nii palju raha, et tagada sellega endale luksulik elu. Aga ole ettevaatlik, ära lase rahal oma elu üle võimsust võtta. Investeeri ka inimsuhetesse ja elamustesse.

Kaksikud

Nagu paljude asjade puhul oma elus, kipud sa ka raha osas kahe vahet käima. Kord on sul rohkem kui küll, kord on kõik otsas. Sinu silmis on raha tee finantsvabaduseni. Selleks aga peaksid paika panema pikaajalised plaanid oma raha haldamiseks. Sa hiljem tänad end.

Vähk

Vähk on koguja. Sa tunned end turvaliselt siis, kui sul on pangas palju raha. Raha kulutamine tekitab sinus ebamugavust ja sa üritad seda iga hinna eest vältida. Sa avad oma rahakotiraudu harva ja siis ka ainult pereliikmete jaoks.

Lõvi

Lõvi elab nagu kuningas. Sa leiad, et oled ära teeninud kõik head asjad elus, kuna oled näinud selle nimel palju vaeva. Sa kulutad rohkem kui peaksid. Seega vaata oma kulud üle ja püüdle stabiilsema, mõõdukama finantsplaneerimise poole.

Neitsi

Neitsi on väga üksikasjalik ja täpne, samamoodi ka rahaasjades. Sa saad kõigist kõige paremini aru, kui hädavajalikud on säästud. Sa proovid alati saada parimat hinda ning küsid harva finantsnõu. Neitsidel on oht muutuda kitsipungadeks, seega luba oma raskelt teenitud raha eest aegajalt ka endale midagi.

Kaalud

Kaalud kalduvad ühest äärmusest teise. Sa kipud seltskondlikel üritustel üle kulutama, kuid suudad hea tahtmise korral ka väga kokkuhoidlik olla. Kuna sulle sobib alati vaid parim, siis sind tõmbab luksuskaupade poole nagu magnetiga. Proovi oma finantsotsuste osas kindlamat joont hoida. Siinkohal võta appi mõni vastutustundlik sõber.

Skorpion

Skorpionil on kõige tõenäolisemalt kusagile salapeidukohta raha kõrvale pandud. Sa oled loomult väga kalkuleeriv ning armastad seda võimutunnet ja kontrolli, mida raha sulle võimaldab. Sa oled raha teenimises ja selle säästmises osav. Sinul juba finantsraskusi ei teki, ja kui tekib, lahendad sa need kergesti.

Ambur

Ambur leiab, et tema tegemisi saadab alati õnn, mistõttu ei kipu ta raha pärast eriti muretsema. Sa elad teadmisega, et sul on piisavalt raha kõigi oma vajaduste rahuldamiseks. Ainult õnnele lootma jäädes võid aga end mingi hetk võlgades avastada. Seega pööra erilist tähelepanu oma rahaasjade korrashoiule ja planeerimisele.

Kaljukits

Kaljukits on keskendunud finantskindlustatuse saavutamisele. Sulle ei meeldi raha kulutada ega raisata. Aeglases, aga kindlas tempos säästad mustadeks päevadeks. Rahaasjades järgid kindlat plaani, millele on sul igaks juhuks veel paar tagavaraplaani.

Veevalaja

Veevalaja valib, millele tasub keskenduda ja oma energiat kulutada, raha pärast ta ei muretse. Raha pole töötegemisel sinu peamiseks motivatsiooniks, küll aga mõõdad selles oma edu. Sa kulutad palju raha kvaliteetsete asjade ostmiseks, säästude kogumisele sa erilist rõhku ei pane. Seetõttu peaksid oma kulud üle vaatama, loobuma ebavajalikest väljaminekutest, et sul oleks tulevikus hädaolukordades piisavalt raha.

Kalad

Kalad on nagu lõhestunud isiksus. Ühelt poolt ei vaevu sa muretsema sellise tühise asja pärast nagu raha, samas on sinu teine pool hõivatud suurte rahasummade teenimise viiside leidmisega. Kui sa aga juba otsustad raha teenida, saad sa sellega suurepäraselt hakkama. Sellegipoolest proovi piirata oma impulssoste ja väldi püramiid- jt kiire rikastumise skeeme. Rahaasjade edendamise osas pea pigem nõu mõne finantsalase proffessionaaliga.

Allikas: TFBank

Jaga
Kommentaarid