Villeroy & Boch Gustavsberg Eesti müügi- ja turundusjuhi Aivi Paju sõnul on tarbijate soosingut võitmas efektsed vormid ja julged värvipaletid.

„Trendikas skandinaaviapärane stiil, kust ei puudu ka moekad värvid, on eestimaalastele juba pikka aega südamelähedane olnud, kuid värvikirevate sisustuselementide laiemat kasutust Eestis oleme vannitoasisustuses hakanud tajuma alles viimastel aastatel,“ lisas ta.

Nii toob Paju näitena rukkilillemustriga Farmhouse valamu, mis sobib kaunistama nii stiilset maakodu kui ka eestimaist linnakorterit.

Paju sõnul on inimeste aina suurenev trenditeadlikkus kasvatanud nõudlust ka ebatavaliste toodete järele. Heaks näiteks on Saksa-Taani disaineri Gesa Hanseni loodud erinevad geomeetrilise kujuga valamud, mis on saadaval lausa 15 erinevas värvitoonis.

„Julgete värvide kasutamisega pesemisruumides on väga lihtsalt võimalik muuta rutiinseid hügieeniprotseduure meeldivamaks. Kujutage ette päikselist pastellkollast valamut end hommikuti tervitamas – kas pole mitte hea algus argipäevadele? Ühtlasi on lõbusad värvitoonid kutsuvamad ka laste jaoks, kelle puhul on hea hügieeni juurutamine veel erakordselt tähtis,“ sõnas Paju.

Tarbijad on soojalt vastu võtnud ka värvilisi segistikomplekte, mis üsna diskreetse elemendina muudavad pesemisruumi mõnusalt omanäoliseks.

„Meie tootevalikus on näiteks punast ja musta värvi segistid, mille abil igavaks ja üksluiseks muutunud vannituba taas elule äratada,“ lisas Paju.

Isikupärase vannitoa kujundamiseks leidub hulganisti pisemaidki lahendusi – juba ainuüksi uus vaip või vahva värviline hambaharjatops lisavad vannitoale särtsu. Kui aga olete ette võtmas remonti või pesemisruumi värskenduskuuri ning soovite oma kodule uut nägu anda, tasub vaadata ka erilisemate keraamiliste plaatide poole ning julgelt ruumis nende paigutusega mängida.