Sellise nime taga loob oma tooteid disainer Rita Assor, kes jõudis disainimaailma läbi fotograafiaharrastuse. “Alustasime koos sõbranna Olesjaga. Tema aitas mind stuudio portfoolio loomisel ja esimeste turundusmaterjalide koostamisel tegevuse algusaastal. Peagi valmisid esimesed sisustustooted. Tegin fototapeedi oma tütre tuppa,” meenutab Rita.

“Enamik fototapeete valmis perioodil, mil elasime perega Fuerteventura saarel. Selle saare nime saab tõlkida kui “suurt õnne” (ingl k strong fortune). Ja just sellisena see eluperiood meile meelde ka jäi, nautisime ja väärtustasime päikeseenergia mõju pikal talveperioodil. Kuna toona oli mul juba kindel plaan hakata looma seinakatteid ruumikujunduse jaoks, siis Fuerteventura oma suhteliselt lopsaka ja eksootilise loodusega oli just sobiv inspiratsiooniallikas. Nii sündisidki minu esimesed lillelised, õitsvad ja erksavärvilised seinakatted.”

Praegu tegeleb Miurio disainistuudio enamasti väiksemate tekstiilitoodete disaini ja müügiga, nagu näiteks dekoratiivpadjad ja tumbad, kaisuloomad ja kunstitrükised.

Pildil on Rita Assori loodud kirkad ja kaunid fototapeedid.