Valge

Oled vaba hing. Sulle meeldib minimalism, sa ei talu segadust ega korralagedust. Oled avatud ja otsekohene. Hindad luksust ja peeneid detaile. Oled väga iseseisev ega vaja teiste inimeste julgustust, saad iseendaga suurepäraselt hakkama. Sul on kindlad tõekspidamised ja sa ei karda neid ka kõva häälega välja öelda.
Arhitektuur Rotermanni kvartalis

Must

Oled otsuste tegemisel ettevaatlik. Hoiad oma mured endale, ei ava end kellelegi kergesti. Oled väärikas ja väljapeetud, vahel võid kolleegide või tuttavate jaoks mõjuda liiga rangelt ja autoritaarselt.

Roosa

Armastad flirti, oled tundlik, naiselik ja lahke. Sulle meeldib teiste eest hoolitseda ning näed alati kõigis ainult head. Tõmbad inimesi ligi oma sõbralikkuse ja soojusega, kohati aga võid olla liiga naiivne ja usaldav.

Lilla

Oled intuitiivne ja kaastundlik. Tõmbad ligi abivajajaid, kuid peaksid ka enda eest rohkem hoolt kandma, et keegi Sind kurjasti ära ei kasutaks. Oled väga loov, sulle meeldivad tavatud ideed ning armastad unistada ja oma fantaasiamaailmas elada. Oled väga hea inimeste tundja, meeldib reisida ja leida uusi sõpru ning tuttavaid.

Roheline

Lahendad hästi probleeme, oled kahe jalaga maa peal ning armastad õppida ja uusi teadmisi koguda. Oled ääretult lojaalne nii sõpradele kui oma kallimale, sul on kõrged moraalsed standardid ning sinu ideaalseks tööks on psühholoogi, sotsiaaltöötaja või nõustaja amet.

Punane

Oled julge, enesekindel ja võtad meeleldi riske. Sulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis ja sinust lausa kiirgab positiivset energiat. Oled ambitsioonikas - sulle meeldib võita, teine koht ei ole sinu jaoks iialgi piisavalt hea. Tahad kõike kohe ja praegu, kannatlikkus ei ole sinu tugevaim külg.

Pruun

Armastad mugavust ja turvalisust, oled enesekindel ning rahulik. Võtad kohustusi väga tõsiselt, oled lojaalne ning usaldusväärne sõber ja üle kõige armastad Sa oma perekonda ning kodu. Inimestele meeldib end sulle avada, sest oled soe ning stabiilne isiksus ja väga hea kuulaja.
Voodipesu

Kollane

Oled spontaanne ja rõõmsameelne, väga loov ja optimistlik. Samas oled sa ka väga nõudlik nii enda kui teiste suhtes, tõeline perfektsionist! Teed otsuseid lennult ning armastad kõike, mis on uus ja innovatiivne. Oled väga iseseisev ja valid oma sõpru hoolikalt.

Sinine

Oled hooliv ja siiras, Sinu peale saab loota ning lood enda ümber alati rahu ja harmooniat. Tundud teistele enesekindla ja tugevana, kuid fassaad võib olla petlik ja varjata õrna ning haavatavat poolt. Oled emotsionaalne ja tunnetad tihtipeale hästi ka seda, mis teistes inimestes toimub. Kipud liialt muretsema ja oled vahel liiga ettevaatlik.

Allikas: Textelle