Valimiskampaaniat tuleks ka teha, aga pigem selleks, et ennekõike iseennast veenda.

Tuleks enesele selgitada, miks üks või teine valik on parim ja millised on lähiaastate lubadused. Ikka selline kibekiire valimiste aeg on terve juuli.

Tuleb ette nii tuliseid debatte kui uute lemmikute leidmist, vanades pettumist ja palju tühje sõnu.

Vahel kohtume inimestega, kes tahavad meie rajale tulla ja püüavad meid veenda, miks just nemad peaks sinna sobima ja mida kõike hääd nad endaga toovad.

Nagu öeldud - tühje sõnu tuleb palju, seega olge skeptiline uue tulija suhtes, kes palju lubab.

Pigem eelistage seda, kes ütleb, et ta ei tea, kas õnnestub, aga ta püüab ja aeg näitab, kas ta ka hea on.

Terve juuli koostame uusi arengukavasid ja otsime uusi koostööpartnereid. Ihkame muutusi ja teeme kõik selleks, et muutus tuleks värske ja hea.

Mingis mõttes võib selle kuu kohta öelda, et terve Eesti liigub.
Me kõik liigume, läbisegi, vahel rüseledes, vahel vanu armsaid kohates, vahel uutesse silmadesse uppudes ja vahel rahvamassi keskel üksindust ihates.

On tõeline virr-varri aeg! Pea käib mõnel päeval nii hoogsalt ringi, et tahaks jala maha panna ja hüüda: peatage maailm.

Maha minna küll keegi ei taha, aga hetkelist vaikust ihkavad sel kuul kõik. Vaikust aga enne augustit naljalt ei saa. On ju ikkagi valimiste aeg, mis tahab kõvahäälseid loosungeid ja palju tähelepanu.

Kuu lõpuks oleme korralikult väsinud, aga samas õnnelikud, sest ära õnnestus rääkida kõige magusam valija - see, kes peeglist vastu vaatab.


Evelin Liiva on Eestis avanud kolm Väikese Ingli nime kandvat poekest, kus müüakse eelkõige kõiksuguseid kivikesi ja neist tehtud ehteid, mis inimesele uskudes jõudu annavad. Lisaks veel lilli ja raamatud, heliplaate, looduslikku kosmeetikat, viirukeid ja muud.

Poe Facebooki lehekülje austajad aga saavad iga kuu eel või alguses Väikeselt Inglilt sõnumi, mis on märksa pikem ja sisukam kui horoskoop ajalehesabas.

Evelini ja Väikese Ingli lugu saate lugeda 2015. aasta detsembrikuu Maakodust.