Voodit ei pea kasutama ainult magamiseks. Tavaliselt võtab magamisase võtab toas enda alla kõige rohkem ruumi. Kuid ka selle all on sama palju ruumi – kasuta seda. Kuid voodi all sisseehitatud hoiuruumi pole, kasuta asjade paigutamiseks ratastel sahtleid või korve.

Lisa öölauale funktsionaalsust. Öölauaalust ruumi saab näiteks kasutada erinevate sahtlite ja hoiukastidega, mida on võimalik laua alla paigutada. Öölaua asemele võid aga hankida praktilisema sahtlitega öökapi, millele saad paigutada ka lambi kui ka mõned hoiustamist vajavad esemed.

Samuti võid seinale paigaldatud riiulid muuta hoopis sahtliteks, kasutades erinevaid karpe ja korve.

Jaga ruumi. Erinevad ruumijaoturid kapis ja riiulitel on kõige soodsam viis, kuidas kasutada ära iga sentimeeter toast, asju paremini organiseerides ja jagades.

Lisa seinale veel üks riiul. Vali lahendus mille riiulid ei ole väga sügavad ja millel on kerge viimistlus. See annab juurde hoiustamisvõimalusi ning muudab toa hubaseks.

Kasuta heledaid toone. Toa teevad visuaalselt suuremaks heledad ja neutraalsed toonid ning vertikaalne triibumotiiv. Kardinate valikul eelista õhulist materjali ning kergeid mustreid ja toone. Asendamatu abimees magamistoas on ka peegel, mis paneb ruumis valguse liikuma ja tekitab avarama mulje.

Ära karda väikest ruumi! On vaja vaid veidi loomingulisust, organiseerimistahet ja praktilist mõtlemist ning saad oma magamistuppa paigutada kõike vajalikku ilma, et tuba oleks segamini.

Allikas: K-Rauta