ARVO KOKAKOOL | Ahvatlev vormiroog suitsukanast ja pastast


ARVO KOKAKOOL | Ahvatlev vormiroog suitsukanast ja pastast
Foto: Shutterstock

Hobikokk Arvo Kassini köögis valmib sel korral suistukana-pastaroog. Retsepti allikaks on Toit ja Trend.

Koostisained:

  • 600 g suitsukanapoolkoibadelt eemaldatud liha
  • 400 g pastat
  • 600 ml kodust letšot
  • 1 punane sibul
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 sl õli praadimiseks
  • 100 g konservmaisi
  • 300 g riivjuustu

Küpsetada ahjus 180 kraadi juures 25 minutit.

Valmistamisjuhiseid vaata videost!

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare