ARVO KOKAKOOL | Kevadine hitt: kaerajahupräänikud rabarberitäidisega



ARVO KOKAKOOL | Kevadine hitt: kaerajahupräänikud rabarberitäidisega
Foto: Kaader videost

Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas küpsetada maitsvaid kevadisi küpsiseid, mile põhikomponentideks on kaerajahu ja rabarber.

Koostisained:

  • 200 g kaerahelbeid (peenestatud)
  • 200 g nisujahu
  • 150 võid
  • 1/4 tl soola
  • 2 muna
  • 100 g suhkrut

Täidis:

  • 200 grabarberivarsi
  • 50 g suhkrut
  • 1 tl kaneeli

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures ja 10-15 minutit.

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.

Loe veel

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare