• 1 kg kartuleid
  • 2 muna
  • 400 g hakkliha
  • 250 g seeni (konserveeritud šampinjone)
  • 1 porgand
  • 2 sibulat
  • 20 g võid
  • 3 spl hapukoort
  • 30 g riivitud juustu
  • maitse järgi soola ja musta pipart

Kartulitest keeta püree ja jahutada. Hakkliha praadida sibulaga pannil. Seened, riivitud porgand ja sibul praadida pannil.

Kartulipüreesse lisada üks muna ja teise muna valge osa.

Kartulipüree jagada kolmeks osaks. Üks osa asetada küpsetusvormi ja tasandada. Peale laotada hakklihasegu.

Asetada vormi teine osa püreed. Laotada peale seene-porgandisegu.

Kõige peale panna kolmas osa püreed. Pealt määrida munakollase, või ja hapukoore seguga.

Küpsetada ahjus 180 kraadi juures 30-40 minutit.

Serveerida hapukoore ja köögiviljaga.