ARVO KOKAKOOL | Köögiviljapüreesupp suitsulihaga


ARVO KOKAKOOL | Köögiviljapüreesupp suitsulihaga
Foto: Shutterstock

Suvi on köögiviljade aeg. Ja suitsuliha lisab supile huvitava maitsenüansi. Hobikokku Arvo Kassin juhendab, kuidas sellist supi keeta.

Koostisained:

  • 4-5 kartulit
  • 3 porgandit
  • 3 väiksemat kaalikat või naerist
  • sibul
  • küüslauguküüsi
  • 250-300 g suitsuliha sinki
  • soola
  • pipart
  • maitserohelist
  • hapukoort (taldrikusse serveerimisel)

Juhiseid supi keetmise kohta vaata videost:


PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.

Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare