ARVO KOKAKOOL | Lahtine suvikõrvitsa-kanalihapirukas

 (5)
ARVO KOKAKOOL | Lahtine suvikõrvitsa-kanalihapirukas
Foto: Kaader videost

Suvikõrvits on paljude jaoks sügisene lemmiktoit. Kuidas sellest koos kanalihaga maitsev lahtine pirukas valmistada, seda õpetab hobikokk Arvo Kassin.

Koostisained:
  • 900 g suvikõrvitsat (puhastatult)
  • 1 sibul
  • 0,5 kg kanafileed
  • küüslauguküüsi
  • 150 g riivjuustu 150g
  • 4 muna
  • 110 g jahu
  • 0,5 dl õli
  • soola
  • pipart
  • riivsaia puisteks
  • maitserohelist puisteks.

Küpsetada ahjus 200 kraadi juures 25 + 7 minutit.

Vaata piruka valmistamise juhiseid videost:

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare