ARVO KOKAKOOL | Napoleoni kook - kreemi valmistamine ja koogi kokkupanek


ARVO KOKAKOOL | Napoleoni kook - kreemi valmistamine ja koogi kokkupanek
Foto: Shutterstock

Hobikokk Arvo Kassin juhendab, kuidas Napoleoni koogikihtide vahele maitsev kreem valmis teha ja kook kokku panna. Retsept on pärit Nami-Nami veebilehelt.

Koostisained:

Lehed:

  • 600 g nisujahu (1 liiter)
  • 250 g külma võid
  • 2,5 dl külma vett
  • 1 tl 30% äädikat (soovi korral)
  • 1 tl soola
  • 1 muna

Kreem:

  • 1,5 l piima
  • 300 g suhkrut
  • 6 muna
  • 90 g nisujahu (1,5 dl)
  • 2 tl vanillisuhkrut

Juhiseid vaata videost:


PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare