ARVO KOKAKOOL | Peenralt potti: kartuli-naeri-porgandipüree

 (2)
ARVO KOKAKOOL | Peenralt potti: kartuli-naeri-porgandipüree
Foto: Shutterstock

Sügisesel saagikoristusajal sobib potti panna värskeid köögivilju, arvab hobikokk Arvo Kassin ja juhendab, kuidas neist mõnus püree keeta.

Koostisained:

  • 7-8 kartulit
  • 1-2 naerist
  • 1-2 porgandit
  • 0,5 kl vett
  • soola
  • pipart
  • 1 suur sibul
  • 1 kl piima
  • võid praadimiseks

Valmistamisjuhiseid vaata videost:

Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare