ARVO KOKAKOOL | Pikad ja õhulised küüsalaugusaiad


ARVO KOKAKOOL | Pikad ja õhulised küüsalaugusaiad
Foto: Shutterstock

Saiad, mille küpsetamise juhiseid hobikokk Arvo Kassin jagab, on krõbedad ja veidi rabedadki, kuid samas nii maistvad, et viivad keele alla. Retsept pärineb kogumikust "Kiiresti ja maistvalt".

Koostisained:
  • 3 dl vett
  • 25 g pärmi
  • 1 dl toiduõli
  • 1 tl soola
  • 1 tl suhkrut
  • 1 muna
  • 2 dl petersellilehti (peenestatult)
  • 2 dl rukkijahu
  • 7 dl nisujahu

Küpsetada ahjus 225 kraadi juures 20 minutit.

Juhised vaata videost:

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare