ARVO KOKAKOOL | Põuasel ajal sobib küpsetada krõbedaid liivarõngaid


ARVO KOKAKOOL | Põuasel ajal sobib küpsetada krõbedaid liivarõngaid
Foto: Kaader videost

"Vihma ei tule. Kõikjal kõrbeb, maapind muutub liivaseks. Proovime siis teha liivarõngaid," ütleb hobikokk Arvo Kassin ja õpetab, kuidas neid valmistada.

Retsept pärineb NamiNami-st.

Koostisained:
  • 325 g toasooja võid
  • 200 g suhkrut
  • 1 muna (1/2 taigna sisse, 1/2 määrimiseks)
  • 500 g nisujahu
  • 1 g küpsetuspulbrit
  • 1 g soola
  • 125 g hakitud pähkleid

Küpsetada ahjus 180 kraadi juures 12-15 minutit.

Valmistamisjuhised vaata videost:

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Jäta kommentaar
või kommenteeri anonüümselt
Postitades kommentaari nõustud reeglitega
Loe kommentaare Loe kommentaare