ARVO KOKAKOOL | Sinepine sealiha ahjupannil

Foto: Arvo Kassin/Facebook

Rooga, millel on vaid kaks peamist koostisosa, võib süüa nii argi- kui pidupäeval.

Vaja läheb sealiha, kartuleid ja maitseaineid.

Foto: Arvo Kassin/Facebook

"Mina kasutasin maitseainetena lihamaitseainete segu, sinepit ja soola. Segasin maitseained õliga ja määrisin seguga lihad mõlemalt poolt kokku. Ahju panin liha koos kartulitega tunni aja pärast," kirjeldab hobikokk Arvo Kassin selle roa valmistamist.

Foto: Arvo Kassin/Facebook

Lihtne ja maitsev! Lauale sobib roog panna ahjupannil.

PENSIONILE JÄÄNUD EHITAJA KÖÖGIS
Arvo Kassin on uskumatu mees. Ta avastas pensionile jäädes huvi toidutegemise ja kokanduse vastu ning on sellele kirglikult pühendunud. Õpib iga päev midagi uut, vaatab kokandussaateid ja videosid, otsib retsepte ja valmistab perele maitsvaid roogasid. Arvo teeb oma toidutegemistest videod ja laeb need üles isiklikku blogisse ning Facebooki. Tema kokanduslehel „Igast nurgast” on üle 5300 jälgija.

Pikemalt saad Arvo Kassinist lugeda SIIT.
Maakodu